Solidaritat

Projecte Solidari 

Aquest any la nostra ajuda va dirigida a la R.D. Congo concretament a Lubumbashi, barri de Karavia.

En el 2007 un grup de famílies arriben a Karavia a viure, però es troben en grans mancances de necessitats bàsiques. Davant aquesta situació les Salesianes decideixen crear una escola i sensibilitzar a les famílies del dret a l’educació dels infants.

El 2011 comença l’escola infantil i el 2014 la primària. Després en el 2016 es crea l’escola d’oficis, on es troba la cooperativa Main, en la que vam col·laborar durant la Campanya Solidària del 2017-18.

Ara cal pensar a poder oferir l’etapa de la secundària a la joventut congolesa perquè pugui accedir després a estudis superiors i professionals i així sortir de la pobresa. El 2019 comença la construcció, però l’arribada de la COVID el 2020 deixa a les Salesianes sense fons per continuar l’obra.

Fem entre totes i tots que el seu FUTUR pugui ser REALITAT!

Tota la informació d’aquesta Campanya Solidària juntament amb el vídeo que ens han fet arribar des de l’ONG VIDES, la trobareu a la web de la nostra escola després de les vacances.

A més dir-vos que aquest curs el grup VOLUPA ha construït unes escoles de cartó per repartir a les classes i a més una maqueta feta amb maons de fang per poder veure com des d’aquí les Salesianes de Sant Andreu anem construint l’escola de secundària de Lubumbashi.

GRÀCIES per la vostra col.laboració!

“El futur està per arribar, fem-ho realitat!”

Rebost Solidari-solidaridad