Lema

“TOTS SOM MORNESE”

“Ser comunitats que generin esperança en el món actual, afavorint la
cultura de trobada i la cura de la llar comuna.”
Aquest curs ve marcat per un esdeveniment significatiu per la nostra escola, el 150è  aniversari de la Fundació de l’Institut FMA i la celebració de l’Any de la Família.

Els colors i les imatges del nostre “Lema” ens suggereixen un ventall d’idees que ens porten a pensar i reflexionar sobre “LA OPORTUNITAT DE RENOVACIÓ”…

La imatge del poble de Mornese que està vorejant el món i expandint-se als països en els quals ens trobem actualment les Salesianes. Pren forma i ho veiem reflectit en diferents estils d’edificis. La silueta del poble recorre el món, no s’acaba de tancar, vol representar l’obertura i la voluntat d’estar en els nous llocs.

Els cercles presenten un món en moviment, els seus colors, els corporatius, verd, taronja i blau. Del món en moviment surten línies discontínues, el nostre treball diari, les petites accions i detalls, s’assemblen als punts que Maria Mazzarello va donar i els va entendre com un petit acte d’Amor.

En definitiva, el pòster ens vol transmetre l’actitud de fer un pas per transformar la celebració i de donar a conèixer els nostres orígens, el nostre carisma (qui som i com som).

Hem de transmetre la nostra essència, escoltar i deixar que sorgeixin els somnis, les preguntes i les necessitats dels nostres nens i nenes.