Lema

CUIDA LA VIDA, POSA-LI COR  

“Ser comunitats significatives en el món d’avui, afavorint la cultura de la trobada i la cura de la casa comuna”

Els colors i les imatges del nostre “Lema” ens suggereixen un ventall d’idees que ens porten a pensar i reflexionar sobre “LA VIDA”…

El color verd evoca la natura, l’inici de tot.

La paraula “vida” en majúscules i subratllada no només se centra en la cura de la natura, sinó també en les dimensions humanes i socials.

La imatge de la dent de Lleó evoca somnis. A mesura que es bufen les seves llavors flueixen a través de l’aire en un bell espectacle, recordant així els nostres somnis i desitjos. Somiem amb un món més just, humà, més sostenible, on volem aportar el nostre compromís.

La imatge de les mans joves que sostenen suaument el món, representa una actitud de cura i de protecció. A més, es vol centrar el protagonisme en aquesta generació que està creixent.

El to vermell al voltant del cor o en el subratllat de la paraula vida, evoca l’amor i la passió que volem posar en aquesta tasca.

En definitiva, el pòster ens vol transmetre l’actitud de tenir cura de tot el que fem és al servei de la vida. I quan posem el cor a les coses, se sent aquest “batec” del carisma Salesià que tant ens identifica com a Comunitat Educativa . Estem parlant de la vida simple, de l’alegria, de l’espontaneïtat i de les mirades d’esperança i de complicitat que ens ajuden a caminar junts i així vèncer les dificultats.