Normes Generals Primaria

Tots els alumnes de primària entraran per la porta gran de l’escola i les famílies podran acompanyar-los fins a la porta de l’edifici corresponent i pujaran sols fins a les respectives aules. La sortida es farà en la porta de cada edifici el mateix espai de manera organitzada i personalitzada en els nens i nenes de cicle inicial. 

Horaris: 

L’entrada es realitzarà des de les 8.55h fins les 9.10h per la porta gran. A partir d’aquesta hora, l’entrada serà per la porta petita, acompanyant l’alumne  fins a la recepció de l’escola , la persona que us atengui serà l’encarregada de portar-lo fins a la seva aula. 

Al migdia els alumnes que marxin a dinar a casa es recolliran a les 13h i entraran a les 14.55h per la porta gran. 

A la tarda, per fer la recollida dels alumnes , la porta gran s’obrirà a les 16.55h. 

Us preguem que col·laboreu amb nosaltres amb la vostra puntualitat en les hores d’entrada i sortida.  

Les sortides o entrades a l’escola per visites mèdiques o altres motius personals hauran d’estar justificades amb previ avis al tutor/a mitjançant l’agenda escolar de l’alumne o el correu electrònic.  

Els nens i nenes de primària esmorzen a les 11h (hora del pati). Recordeu no portar aliments envasats en plàstic ja que com Escola+Sostenible que som volem eliminar la major quantitat de residus possibles. 

 

Recomanem un esmorzar saludable i equilibrada: peça de fruita, fruits secs, petits entrepans… i evitar brioxeria industrial. 

Per la salut dels infants de l’escola no haurien d’assistir els nens i nenes que presentin: 

  • Febre 
  • Diarrea 
  • Infeccions d’ulls (conjuntivitis), boa (estomatitis) 
  • Erupcions i alteracions a la pell. En cas de NO ser infecciosa, s’ha de presentar un justificant mèdic que així ho verifiqui.
  • Polls (fins la desaparició de les llémenes). Aconsellem rentar tota la roba, coixins… que hagin estat en contacte amb el nen/a.

Quan un nen/a hagi passat una malaltia infecciosa és necessari que porti l’alta mèdica. 

Només s’administrarà medicació amb totes les indicacions necessàries del metge i amb una autorització de la família eximint de qualsevol responsabilitat a la persona que l’administra. 

És necessari que el nen/a vingui amb una roba còmoda i fàcil de posar i treure, ja que volem afavorir la seva autonomia i moviment (evitar petos, pantalons amb botons, sabates amb cordons o roba complicada). 

Tota la roba ha d’estar marcada amb el nom del nen/a en un lloc prou visible. 

Els anoracs o jaquetes han de portar una beta prou gran per a que es puguin penjar als penjadors. 

Els dies de psicomotricitat i sortides, els nens i nenes han de venir amb el xandall de l’escola posat. 

A l’escola fem una petita celebració amb el grup classe. Si alguna família vol portar alguna cosa per menjar heu de tenir en compte que ha de ser fàcil de repartir (fruita, galetes, coca de forner…). No s’accepten pastissos, caramels o dolços tipo “xuxes”. 

No es poden portar joguines ni aparells electrònics a l’escola. En el centre tenim el material educatiu i de manipulació necessari. 

Els tutors i tutores de l’escola estem a la vostra disposició per a fer una entrevista en els horaris d’atenció a les famílies. 

A primària s’entrega un informe d’avaluació al trimestre via la plataforma Alexia

Per qualsevol comunicació amb el personal de l’escola la podeu fer via agenda del nen/a, en les entrades i sortides a l’escola o bé el correu corporatiu que disposa cada professor/a (el podeu trobar a l’apartat de Mestres).