Normes Generals Infantil

Tots els alumnes d’Infantil entraran per la porta gran de l’escola i les famílies podran acompanyar-los fins a la porta de la galeria, on els rebran les mestres. La sortida es farà en el mateix espai de manera organitzada i personalitzada. 

Horaris: 

L’entrada es realitzarà des de les 8.55h fins les 9.10h per la porta gran. A partir d’aquesta hora, l’entrada serà per la porta petita, acompanyant l’alumne  fins a la recepció de l’escola , la persona que us atengui serà l’encarregada de portar-lo fins a la seva aula. 

Al migdia els alumnes que marxin a dinar a casa es recolliran a les 13h i entraran a les 14.55h per la porta gran. 

A la tarda, per fer la recollida dels alumnes , la porta gran s’obrirà a les 16.55h. 

Us preguem que col·laboreu amb nosaltres amb la vostra puntualitat en les hores d’entrada i sortida.  

Les sortides o entrades a l’escola per visites mèdiques o altres motius personals hauran d’estar justificades amb previ avis al tutor/a mitjançant l’agenda escolar de l’alumne o el correu electrònic.  

 

Adaptació a P3: Durant la primera setmana es recomanaran diferents horaris a les famílies dels alumnes de P3 per tal de facilitar la seva adaptació, fent un inici de classes gradual.  

Els primers dies d’adaptació del grup de P3 comptarà amb el reforç de dos mestres. 

A les 10:30 s’ofereix als nens i nenes un estona per esmorzar en grup. Recordeu no portar aliments envasats en plàstic ja que com Escola+Sostenible que som volem eliminar la major quantitat de residus possibles. 

 

Recomanem un esmorzar saludable i equilibrada: peça de fruita, fruits secs, petits entrepans… i evitar brioxeria industrial. 

Per la salut dels infants de l’escola no haurien d’assistir els nens i nenes que presentin: 

  • Febre
  • Diarrea 
  • Infeccions d’ulls (conjuntivitis), boca (estomatitis) 
  • Erupcions i alteracions a la pell. En cas de NO ser infecciosa, s’ha de presentar un justificant mèdic que així ho verifiqui. 
  • Polls (fins la desaparició de les llémenes). Aconsellem rentar tota la roba, coixins… que hagin estat en contacte amb el nen/a. 

 

Quan un nen/a hagi passat una malaltia infecciosa és necessari que porti l’alta mèdica. 

Només s’administrarà medicació amb totes les indicacions necessàries del metge i amb una autorització de la família eximint de qualsevol responsabilitat a la persona que l’administra. 

És necessari que el nen/a vingui amb una roba còmoda i fàcil de posar i treure, ja que volem afavorir la seva autonomia i moviment (evitar petos, pantalons amb botons, sabates amb cordons o roba complicada). 

Tota la roba ha d’estar marcada amb el nom del nen/a en un lloc prou visible. 

Els anoracs o jaquetes han de portar una beta prou gran per a que es puguin penjar als penjadors. 

Els dies de psicomotricitat i sortides, els nens i nenes han de venir amb el xandall de l’escola posat. 

Els infants de P3 han de portar una bossa amb un parell de mudes senceres de recanvi (calçotets, calcetes, pantalons, samarreta i mitjons). 

Els nens i nenes que es queden a dinar a l’escola el dilluns han de portar un pitet de roba amb goma elàstica. El divendres es tornarà a casa perquè es pugui rentar. 

A l’escola fem una petita celebració amb el grup classe. Si alguna família vol portar alguna cosa per menjar heu de tenir en compte que ha de ser fàcil de repartir (fruita, galetes, coca de forner…). No s’accepten pastissos, caramels o dolços tipo “xuxes”. 

No es poden portar joguines a l’escola. En el centre tenim el material educatiu i de manipulació necessari. 

Els tutors i tutores de l’escola estem a la vostra disposició per a fer una entrevista en els horaris d’atenció a les famílies. 

A Infantil s’entreguen dos informes d’avaluació al curs via la plataforma Alexia (al Febrer i al Juny). 

Per qualsevol comunicació amb el personal de l’escola la podeu fer via agenda del nen/a, en les entrades i sortides a l’escola o bé el correu corporatiu que disposa cada professor/a (el podeu trobar a l’apartat de Mestres).